10 συμβουλές από την Μέριλιν Μονρόε που κάθε γυναίκα αξίζει να μάθει

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
10 συμβουλές από την Μέριλιν Μονρόε που κάθε γυναίκα αξίζει να μάθει

H Μέριλιν Μονρόε, ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός, σύμβολο του σεξ τη δεκαετία του 1950 και πρότυπο για κάθε γυναίκα της εποχής. Ήταν μία πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα με αισθησιακό σώμα που εξέπεμπε έντονο ερωτισμό εξωτερικά αλλά και λόγω της αντίληψης που είχε για τη ζωή.

Παρακάτω έχουμε 10 από τις συμβουλές της, προς τις γυναίκες, που ακολουθούσε και η ίδια και της έδωσαν τον τίτλο της «μοναδικής»

«Οι γυναίκες που επιδιώκουν να είναι ίσες με τους άντρες στερούνται φιλοδοξίας.»
«Είμαστε όλες μας αστέρια και μας αξίζει να λάμπουμε.»
«Πόσο λάθος είναι για μία γυναίκα να περιμένει τον άντρα να φτιάξει τον κόσμο που θέλει αντί να τον δημιουργήσει η ίδια.»
«Είμαι καλή, αλλά δεν είμαι άγγελος. Αμαρταίνω, αλλά δεν είμαι ο διάβολος. Είμαι απλά ένα μικρό κορίτσι σ’ ένα μεγάλο κόσμο, που ψάχνει να βρει κάποιον ν’ αγαπήσει.»
«Οι γυναίκες διαθέτουν δυο φοβερά όπλα: το μακιγιάζ και τα δάκρυα. Ευτυχώς για τους άντρες, δεν μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ταυτοχρόνως.»
«Η ατέλεια είναι ομορφιά, η τρέλα είναι ιδιοφυΐα και είναι καλύτερο να είσαι τελείως γελοίος από το να είσαι τελείως βαρετός.»
«Είμαι εγωίστρια, ανυπόμονη και λίγο ανασφαλής. Κάνω λάθη, βγαίνω εκτός ελέγχου και μερικές φορές δεv μπορεί κανείς να με συνεφέρει. Να ξέρεις όμως πως εάν δεν μπορείς να με χειριστείς στα χειρότερά μου, τότε είναι σίγουρο πως δε σου αξίζω στα καλύτερά μου.»
«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μου έχουν συμβεί είναι πως γεννήθηκα γυναίκα.»
«Ας αρχίσουμε να ζούμε πριν αρχίσουμε να γερνάμε.»
«Δεν με πειράζει να ζω σε έναν αντρικό κόσμο, αρκεί να μπορώ να είμαι η γυναίκα μέσα σε αυτόν.»

 

 

ΠΗΓΗ