Αυτός ο αστυνομικός έσωσε τη ζωή αυτού του άνδρα με τεχνητή αναπνοή και έγινε viral

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Κρήτη: Συνελήφθη μητέρα για σωματική βλάβη στον 13χρονο γιο της

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει αστυνομικό να σώζει έναν άνδρα με τεχνητή αναπνοή.

Στο βίντεο, το οποίο μέσα σε πέντε ώρες έχει πάνω από 1.000 κοινοποιήσεις στο Facebook, διακρίνονται αρκετοί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι προσπαθούν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα, ο οποίος βρίσκεται αναίσθητος στο πεζοδρόμιο. Ο ένας εξ αυτών πασχίζει να σώσει τον αναίσθητο άνδρα επί 30 λεπτά.

Το συγκεκριμένο βίντεο έρχεται μόλις μία ημέρα μετά τα επεισόδια που έγιναν στη Νέα Σμύρνη, κατά τη διάρκεια των οποίων ένας αστυνομικός κόντεψε να χάσει τη ζωή του από την επίθεση δεκάδων αντιεξουσιαστών και μερικές ημέρες μετά το καταδικαστέο περιστατικό στην ίδια περιοχή, κατά το οποίο ένας νεαρός ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικό.

H ανάρτηση του χρήστη του Facebook Γιάννη Νικολόπουλου, που έγινε viral.

Λίγη ώρα αργότερα, ο χρήστης του Facebook που απαθανάτισε το περιστατικό έκανε γνωστή και την ταυτότητα του άνδρα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος ονομάζεται Χρήστος Πετμεζάς.

«Το παιδί που έσωσε τον κύριο. Ενα τεράστιο ”μπράβο” σε αυτόν και σε όλη την ομάδα. Να θυμάστε, όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια», έγραψε με νόημα στην ανάρτησή του.

Αυτός ο αστυνομικός έσωσε τη ζωή αυτού του άνδρα με τεχνητή αναπνοή και έγινε viral

 

 

ΠΗΓΗ