Ανοιχτά σήμερα καταστήματα και super market – Το ωράριο λειτουργίας

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Δεκάδες θέσεις εργασίας από μεγάλα σούπερ μάρκετ

Εμπορικά καταστήματα, πολυκαταστήματα αλλά και σούπερ μάρκετ καθώς και τα κομμωτήρια είναι ανοικτά σήμερα Κυριακή του Θωμά (9/5), ενώ συνεχίζονται οι εαρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις. Υπενθυμίζεται το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ και τι μηνυμα πρέπει να στείλουμε πρωτού…ξεμυτίσουμε από το σπίτι για να μην φάμε πρόστιμο.

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Μαΐου και ολοκληρώνονται το Σάββατο 15 Μαΐου 2021.

Έτσι, σήμερα, Κυριακή 9 Μαΐου 2021 οι καταναλωτές μπορούν να συνδυάσουν τη μετακίνηση για ψώνια με έναν καφέ ή φαγητό, καθώς η εστίαση έχει ανοίξει.

Ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ

Για τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ που θα ανοίξουν, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι 11.00 το πρωί με 18.00 το απόγευμα.

Υποχρεωτική η μάσκα, με τους καταναλωτές να καλούνται να τηρούν αποστάσεις και να αποφεύγουν τον συνωστισμό, χρησιμοποιώντας όποτε κρίνεται απαραίτητο αντισηπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίσα Σκαβενίτης θα είναι κλειστή. Αντίστοιχα το ωράριο λειτουργίας των My market θα είναι 11 – 15.00 εκτός από τα καταστήματα τα οποία θα κάνουν και παραδόσεις και τα ΑΒ Βασικόπουλος θα είναι ανοικτά μέχρι τις 16.00. Καλό θα είναι πρωτού μεταβείτε σε κάποιο άλλο κατάστημα να επιβεβαιώσετε τι ώρα θα κλείσουν.

Τι SMS στέλνουμε για να πάμε σούπερ μάρκετ

Υπενθυμίζεται ότι όσοι καταναλωτές επιθυμούν να μεταβούν σε εμπορικό κατάστημα, έχοντας κλείσει νωρίτερα το ραντεβού τους, στέλνουν SMS στο 13032 και έχουν στη διάθεσή τους 3 ώρες για να κάνουν τα ψώνια τους.

Για μετακίνηση σε σούπερ μάρκετ, οπωροπωλεία, κρεοπωλεία και λοιπά καταστήματα τροφίμωνοι πολίτες στέλνουν τον κωδικό 2 στο 13033.

Υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση τόσο σε σούπερ μάρκετ όσο και σε κομμωτήριο γίνεται και με την αντίστοιχη γραπτή βεβαίωση (τύπου Β).

Η επόμενη Κυριακή που θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά είναι η 18η Ιουλίου.

 

ΠΗΓΗ