Ανοίγουν οι εμβολιασμοί για τους άνω των 18 στα νησιά

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
ΕΕ: Δυσαρέσκεια για τις απαντήσεις της AstraZeneca για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση της Δευτέρας από το Υπουργείο Υγείας, έκανε γνωστό ότι από το βράδυ της Τρίτης 18 Μαϊου, οι πολίτες άνω των 18 ετών στα νησιά που έχουν ανακοινωθεί για την «Γαλάζια Ελευθερία», μπορούν να κλείσουν ραντεβού για τον εμβολιασμό τους με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Θεμιστοκλέους, στα 19 νησιά που «συμμετέχουν» στην Επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», οι πολίτες άνω των 18 ετών, θα μπορούν να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο της Johnson&Johnson από το βράδυ της Τρίτης.

Συνεπώς, με τη «Γαλάζια Ελευθερία», οι πολίτες άνω των 18 θα έχουν πρόσβαση στο μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson&Johnson ώστε να γίνουν τα νησιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα «covid free».

Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 40 ως 44 ετών με όλα τα εμβόλια

Ανοίγει την Παρασκευή η πλατφόρμα για τις ηλικίες από 40 ως 44 ετών με όλα τα εμβόλια.

Το άνοιγμα της πλατφόρμας την προσεχή Παρασκευή 21 Μαΐου για τις ηλικίες 40 ως 44 ετών με όλα τα εμβόλια, ανακοίνωσε ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ταυτόχρονα όπως σημείωσε ο ίδιος: «Σήμερα έγιναν 90.000 εμβολιασμοί και θα κλείσουμε με περίπου 110.000 εμβολιασμούς. Συνολικά έχουν γίνει 4.377.000 εμβολιασμοί.

Την πρώτη δόση έκαναν 2.817.000 πολίτες, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 26,8% και 1.615.000 πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 15,4%».

 

ΠΗΓΗ