Αντώνης Αποστολίδης
( ΤΟΝΥ LIDIS )

antonis-apostolidis
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/flashback/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

O Dj των Χρυσών Δεκαετιών.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και η καταγωγή του είναι μισή ελληνική και μισή ιταλική.

Η ενασχόληση με τη μουσική άρχισε σε πολύ νεαρή ηλικία λόγω ενός τυχαίου γεγονότος. Το 1979 σε ηλικία 14 ετών πρωτομπήκε σε ένα δισκοπωλείο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη να του φτιάξει μία κασέτα με κάποια αγαπημένα του κομμάτια, τον ρώτησε πότε θα είναι έτοιμη και του απάντησε περίμενε να στη φτιάξω επιτόπου.

Έβαλε τους δίσκους στην άκρη και άρχισε να μιξάρει τα κομμάτια. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος πού από εκείνη την ημέρα έγινε μόνιμος θαμώνας του δισκοπωλείου. Κάποια στιγμή τον παρακάλεσε να τον μάθει και εκείνον την τέχνη αυτή. Από εκεί και μετά ξεκίνησε ένα ταξίδι στο φανταστικό κόσμο της μουσικής και των νυχτερινών μαγαζιών που έμελλε να σταματήσει το 1996.

Πέρασε από πάρα πολλά μαγαζιά τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 1996 άρχισε να εργάζεται σε μία εταιρεία οπότε η ενασχόληση του με τη νυχτερινή ζωή και μουσική πέρασε πλέον σε πελατειακό επίπεδο.

Το σαράκι της μουσικής όμως δεν έφυγε ποτέ από μέσα του και κάποια στιγμή μετά από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 2016 άρχισε να ασχολείται πάλι και να παίζει σε κάποια μαγαζιά της Αθήνας.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Θεόφιλος Δεμερτζής

Θεόφιλος Δεμερτζής

SOURCES OF DESIRE

Μάκης Θεοδώσης

Μάκης Θεοδώσης

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Νάσια Τσολάκου (SiaNa)

Νάσια Τσολάκου (SiaNa)

THERAPIES BY SiaNa Melody