Απόστολος Ιωαννίδης

Polish_20210804_222337356 (1)

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Ο Απόστολος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Γαστούνη του Νομού Ηλείας από όπου και κατάγεται, ενώ φέρει ρίζες από την Μικρά Ασία.
Αρχικά σπούδασε στην Αθήνα Μαγειρική τέχνη , Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιεία και μετέπειτα Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού σε Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Αυτή την περίοδο σπουδάζει “Υποκριτική Τέχνη” (Ηθοποιός), στην “Δραματική σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης” στην Λευκωσία.
Ο ίδιος δηλώνει ότι το 4ο πτυχίο του είναι αυτό που έπρεπε να είχε επιλέξει ως πρώτο όμως πάντα κάτι τον τραβούσε πίσω.
Στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης κατείχε διοικητικά καθήκοντα από πολύ νεαρή ηλικία, ενώ ιεραρχικά έφτασε έως την θέση του υποδιευθυντή Ξενοδοχείων. Η “κρυφή” του αγάπη για την Τέχνη και την Υποκριτική παράλληλα με την τότε εργασία του, του χάρισε την ευκαιρία έως και σήμερα να εμφανιστεί σε περισσότερες από δέκα Ελληνοκυπριακές σειρές στην Τηλεόραση, με κάποιες από αυτές να έχουν προβληθεί και στην Ελλάδα, όπως το Τατουάζ και οι 8 λέξεις, σε 3 Κινηματογραφικές ταινίες μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά και σε μουσικά video clips.
Αυτή την σεζόν συμπρωταγωνιστεί  στην Νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Η Γη της Ελιάς” στον ρόλο του βοηθού Αστυνόμου η οποία προβάλλεται στην Ελλάδα μέσα από το μεγάλο κανάλι “Mega TV” και στην Κύπρο από την συχνότητα του Alpha.
Τα τελευταία δύο χρόνια ο Απόστολος εργάζεται και ως Ραδιοφωνικός παραγωγός στην Κύπρο. Ο ίδιος δηλώνει ότι η Μουσική για εκείνον είναι τρόπος έκφρασης.
Η Ραδιοφωνική εκπομπή του “Μουσικό weekEND”, παίζει ζωντανά τις καλύτερες Ελληνικές επιτυχίες και όχι μόνο σε δύο ραδιόφωνα στα FM και εκπέμπει σε Κύπρο, Μεγάλη Βρετανία, Μελβούρνη, Καμπέρα και Νέα Υόρκη.

 

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Διονύσης Διονυσίου

Διονύσης Διονυσίου

MOYΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ

DJ Mario Zeneli

Mario Zeneli

HANGOVER

Δημήτρης Μπίζας

Δημήτρης Μπίζας

FRIDAY’S MUSIC STORIES