Believe Radio

Believe Radio: Το νέο ιντερνετικό ραδιοφωνικό σου κόλλημα!

Ο Believe Radio, μέσα σε λιγότερο από δυο χρόνια, κατάφερε με τις μουσικές επιλογές και τις ζωντανές εκπομπές του να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και να εδραιωθεί ως η πρώτη επιλογή στη ραδιοφωνική σας συντροφιά!

Μια παρέα από τη Χαλκίδα!

Όλα ξεκίνησαν στην πόλη της Χαλκίδας, όταν τρεις φίλοι συμφώνησαν στην ιδέα δημιουργίας ενός διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο Διονύσης, που διατηρούσε ερασιτεχνικό ραδιοφωνικό σταθμό κατά το παρελθόν, ήταν εκείνος που πρότεινε στον Γιώργο και στον Βασίλη τη σύστασή του.

Ο Γιώργος, που ανέβαλε το όνειρο της υποκριτικής λόγω των σπουδών του, θεώρησε αυτήν την πρόταση ως μια ευκαιρία να διασκεδάσει το κοινό με το χιούμορ του, ενώ ο Βασίλης, λάτρης των Social Media και ιδιαίτερα εξωστρεφής προσωπικότητα, είδε τη δυνατότητα να συναναστραφεί και να επικοινωνήσει με νέους ανθρώπους.

Κάπως έτσι η ιδέα άρχισε να υλοποιείται, η παραγγελία του απαραίτητου μηχανικού εξοπλισμού δρομολογήθηκε και το στήσιμο του σταθμού προχωρούσε με ταχύτατους ρυθμούς.

Believe (it)!

Κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου σε σχετική συζήτηση για την ονομασία του σταθμού το βλέμμα του Διονύση στράφηκε στο μπουκάλι της Belvedere που βρισκόταν πάνω στο τραπέζι. Τα τρία πρώτα σύμφωνα της λέξης (BLV) αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσης και συνειρμικά σχημάτισαν στον νου του τη λέξη Believe, που σημαίνει πιστεύω. Ο ομάδα του σταθμού λοιπόν, που πίστεψε από την πρώτη στιγμή σε αυτό το εγχείρημα, ταυτίστηκε με τον Believe και με αυτό το αισιόδοξο μήνυμα αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι του στους διαδικτυακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Ο Believe πλαισιώθηκε από αξιόλογους συνεργάτες και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που μοιράζονται την ίδια ενέργεια, δυναμικότητα, χαρά και διάθεση με στόχο να καταφέρουν να τη μεταδώσουν σε όλους τους ακροατές ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2018 ο Believe Radio ήταν και επίσημα στον αέρα!

Νάσια Τσολάκου (SiaNa)

Νάσια Τσολάκου (SiaNa)

THERAPIES BY SiaNa Melody

Δέσποινα Ματσούκα

Δέσποινα Ματσούκα

JOKEBOX

Νίκος Κουγιουμτζιάν

Νίκος Κουγιουμτζιάν

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Δράσεις και εκδηλώσεις

 

Ο Believe Radio σύντομα αγαπήθηκε από τον κόσμο και αυτό φάνηκε έμπρακτα από τη συμμετοχή του στις εκπομπές μας αλλά και στις δράσεις-εκδηλώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει.

Από τις πιο χαρακτηριστικές είναι η εκδήλωση που έγινε στις 20 Οκτωβρίου του 2020 για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλκιδέων και τη συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων στο δημοτικό γήπεδο 5×5 της Νέας Αρτάκης.

Την ίδια στιγμή ο σταθμός μας εξασφαλίζοντας τη συγκατάθεση των γονέων του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ανέλαβε δράση με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση πληθώρας φορέων ανά την Ελλάδα.

Εκείνη την περίοδο πραγματοποιήσαμε και έναν μαραθώνιο ζωντανών μεταδόσεων με τη συμμετοχή όλων των παραγωγών του σταθμού μας που διήρκησε από τις 13/10/2019 έως 21/10/2019 και έβγαλε στον αέρα τους διαχειριστές της ομάδας του Facebook “Καμπάνια για τον Παναγιώτη Ραφαήλ”.

Έκτοτε υπάρχει σε ισχύ συνεργασία με τη συγκεκριμένη ομάδα που μετονομάστηκε σε “Βοηθοί Αγάπης”.

Μουσική, επικοινωνία, διασκέδαση!

Μουσική, επικοινωνία, διασκέδαση είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το πρόγραμμα του σταθμού μας! Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ποικίλες εκπομπές ως προς τη μουσική και τη θεματολογία, αλλά και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις γνωστών καλλιτεχνών και ξεχωριστών προσωπικοτήτων.

Οι παραγωγοί μας δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να σας κρατήσουν ξεχωριστή συντροφιά, ενώ με τις μουσικές επιλογές τους έχουν στόχο να σας διασκεδάσουν και να σας ταξιδέψουν μακριά από την καθημερινότητα.

Η ομάδα μας συνεχώς μεγαλώνει και ανανεώνεται με μέλη γεμάτα ενέργεια και όρεξη που θέλουν να μεταδώσουν και σε σας.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε η ευχάριστη νότα στη διάρκεια της ημέρας σας και μέχρι στιγμής φαίνεται να τα καταφέρνουμε πολύ καλά χάρη και στη δική σας συμμετοχή και προτροπή, ώστε να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι!

Θέλετε να γίνετε μέρος της παρέας μας; Συντονιστείτε στο www.blvradio.gr, μπείτε στο chat του σταθμού μας και τα υπόλοιπα αφήστε τα στην ομάδα μας.

Καλώς ήρθατε στον Believe Radio!

Καλή διασκέδαση... και καλές μουσικές ακροάσεις!!!