Διαφημιστείτε στον Believe Radio

Διαφημιστείτε στον Believe Radio γιατί δημιουργήσαμε ένα ξεχωριστό μουσικό ραδιοφωνικό σταθμό, με αδιάκοπη διάθεση για επικοινωνία, ψυχαγωγία και ενημέρωση για τα μουσικά και κοινωνικά δρώμενα, πάντα με άμεση επικοινωνία με τον ακροατή.

Ο Believe Radio είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου με όλα τα είδη της μουσικής, που παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής λαμβάνοντας συνεχώς υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και της αγοράς.

Συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και άτομα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Το κοινό του ραδιοσταθμού αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρουπ από 18 μέχρι 46 ετών, με βασικό κοινό τους 30άρηδες και με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικιακές ομάδες 13-18 και 35-46.

Ο Believe Radio είναι ένα ραδιόφωνο που μπορεί να προβάλει δυναμικά μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών επικοινωνίας. Προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης στα άλλα ραδιόφωνα. Ο Believe radio προσφέρει προβολή προσαρμοσμένη στον πελάτη και υπηρεσίες που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του.

Διαφημιστικές Παροχές Believe Radio

  • Σχεδιάζει, δημιουργεί, επιμελείται και κάνει ραδιοφωνικές παραγωγές προσφέροντας ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις.
  • Αναλαμβάνει την δημιουργία ραδιοφωνικών spot προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.
  • Διοργανώνει, πραγματοποιεί με ιδιαίτερη επιτυχία και προβάλλει εκδηλώσεις προώθησης και events.
  • Προωθητικές ενέργειες από τον Believe Radio και τους παραγωγούς του στα δημοφιλέστερα Social Media.
  • Πραγματοποιεί και δημιουργεί σχέσεις και επαφές για καταλληλότερες χορηγίες σε διαγωνισμούς και διάφορα events.