Διονύσης Διονυσίου

diοnysis-dionysiou
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/μουσικές-περιπλανήσεις/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Ο Διονύσης Διονυσίου γεννήθηκε στην Χαλκίδα και δεν έχει χωριό. Ο πατέρας του έχει καταγωγή από Μικρά Ασία.

Κατατάσσεται στην κατηγορία Τρελονερίτης  λόγω των τρελών νερών της πόλης του. Οπότε και η ψυχοσύνθεσή του είναι διαφορετική ανά 6 ώρες. Πειράματα με το Ραδιόφωνο ερασιτεχνικά έκανε από το Λύκειο. Ήθελε να  κάνει κάποια στιγμή έναν ραδιοφωνικό Σταθμό, μέχρι την στιγμή  που  βρέθηκε με τους υπόλοιπους  και “γέννησαν” τον BELIEVE RADIO

Είναι μόλις 22 χρόνων στα μυαλά και 15 στην καρδιά. Πραγματική ηλικία δεν χρειάζεται να ξέρουμε. Λατρεύει τα ντολμαδάκια όπου έχει γίνει σήμα κατατεθέν.

Αγαπάει την μουσική, την επικοινωνία και να ταξιδεύει τον κόσμο. Για αυτό παράλληλα με το κανονικό του επάγγελμα στον τομέα του τουρισμού  σχεδίασε και δημιούργησε την δική του εκπομπή Μουσικές Περιπλανήσεις η οποία είναι στον αέρα από τον Δεκέμβρη του 2018.

Σε κάθε εκπομπή μια νέα περιπλάνηση σε διάφορα μονοπάτια ανάλογα το θέμα της εκπομπής και τα τραγούδια, συμμέτοχή στο chat με τους ακροατές, πειράγματα στον αέρα αλλά και τηλεφωνικές παρεμβάσεις.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας