Ελένη Γερμανού

eleni-germanou
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/love-is-in-the-air/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Η χαρά της Ζωής και της Αγάπης

Η Ελένη ( και όχι Ναταλία ) Γερμανού γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Η ψυχή της είναι περίπου 2500 ετών αλλά ο δείκτης έχει κολλήσει κάπου στα 12 καθώς η καρδιά και η ενέργεια της μοιάζουν με αυτές ενός μικρού παιδιού που χαίρεται να παίζει,να εξερευνά και να τρώει τα μούτρα του και με τον ίδιο ενθουσιασμό να ξανά σηκώνεται για να ξανά παίξει.

Δραστήρια αθλητική πολυτάλαντη σχεδόν δεν ξεκουράζεται ποτέ αντλεί δύναμη από το χαμόγελό της και την δίψα για ζωή και αγάπη.

Η μουσική στη ζωή της παίζει τεράστιο ρόλο καθώς πιστεύει πως η μουσική έχει μια μαγική δύναμη που αντηχεί στα βαθύτερα τμήματα της ψυχής. Η μουσική είναι ο λόγος ενορχηστρωμένος και ως γνωστός «εν αρχή ην ο λόγος» που σημαίνει με το λόγο μας δημιουργούμε την πραγματικότητα.

Γνώστης λοιπόν του λόγου της μουσικής αλλά και της μεταδοτικότητας φέτος στον Believe Radio έρχεται και θα μας κάνει να αγαπήσουμε πρώτα εμάς και μετά τους Γύρω μας.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Χρήστος Ηλίας

Χρήστος Ηλίας

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Γιώργος Ματσούκας

Γιώργος Ματσούκας

BELIEVE NEWS

Μάκης Θεοδώσης

Μάκης Θεοδώσης

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ