Γιώργος Παπαδάκος

giorgos-papadakos
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/jokebox/’ widget=’classic’ playlist=’3′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Ο Γιώργος Παπαδάκος έχει καταγωγή από Λακωνική Μάνη και Σύρο κι έπειτα από πολλές μετακομίσεις και περιπέτειες, κατέληξε στη Χαλκίδα όπου μεγάλωσε και έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του (δεν λέμε πόσα).

Από μικρός ήταν αυτός που πείραζε τους πάντες, που σπανίως μιλούσε σοβαρά και αυτοσαρκαζόταν προκαλώντας το γέλιο.

Η σχέση του με τη μουσική; Κομμάτι της ζωής του.

Δεν έκανε ποτέ και τίποτα χωρίς ένα τραγούδι να κρέμεται απ’ τα αφτιά του, ακόμη κι αν δεν συγκρατούσε ερμηνευτές και τίτλους. Αγαπημένα είδη, έντεχνο, ροκ αλλά δεν λέει όχι ακόμη και στο παπάκι που πάει στην ποταμιά.

Μότο του είναι πως στο τραγούδι εκείνο που έχει σημασία είναι να ταξιδεύεις μέσα απ’ τους ήχους και τα λόγια του. Το όνειρο της υποκριτικής που αναβλήθηκε αναγκαία λόγω των σπουδών του, βρήκε σπίτι στον Believe Radio.

Η εκπομπή Jokebox είναι παιδί του Γιώργου. Όταν αφήνει το μικρόφωνο, πιάνει στα χέρια του μονόζυγο, σχοινάκι, κάθε λογής βαράκι και καταλήγει στο ψυγείο ψάχνοντας κάτι να φάει. Τρελαίνεται να πειράζει την παρέα του μα κι όσους ακόμα δεν γνωρίζει αφού σε σύντομο χρόνο γίνονται και αυτοί φίλοι του.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Μάνια Βασιλειάδου Γιαννουλάκη

Μάνια Βασιλειάδου Γιαννουλάκη

RETRO MANIA

Απόστολος Ιωαννίδης

Απόστολος Ιωαννίδης

Μουσικό weekEND

Μίνα Πολυζώη

Μίνα Πολυζώη

MOYΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ