Κατερίνα Μαγουνάκη

katerina-magounaki


Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Μικρό σημείωμα για να γνωριστούμε:

Για 25 χρόνια εργάστηκα στα ΜΜΕ της Χαλκιδικής στο χώρο του ρεπορτάζ αρχικά και κατόπιν στις θέσεις της υπευθύνου προγράμματος και προσωπικού, της διεύθυνσης εμπορικού τμήματος, της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων. Περιοδικά, εφημερίδες, ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Για μία 3ετία επίσης είχα συγχρόνως διαφημιστική εταιρεία στην οποία μεταξύ άλλων ανέλαβα και την παρακολούθηση, εγγραφή και ακολούθως έκδοση σε έντυπη μορφή, ημερίδων του Κέντρου πρόληψης ΠΝΟΗ Χαλκιδικής του ΟΚΑΝΑ, μέρος των οποίων παραδόθηκαν στο Υπουργείο. Καθώς και την πολιτική καμπάνια πολλών υποψηφίων βουλευτών, νομαρχών, δημάρχων. Την δημιουργία ντοκιμαντέρ για τον τόπο μας και τη δημιουργία διαφημιστικών εντύπων. 

Αρθρογραφώ κατά καιρούς σε εφημερίδες πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας. Υπήρξα συνεργάτης εκδοτικών οίκων παρουσιάζοντας βιβλία τους στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο φεστιβάλ βιβλίου τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους εκπροσώπους εκδοτικών οίκων κυρίως της Ευρώπης.

Δίδαξα φωτορεπορτάζ σε δημόσιο ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Κάνω γιόγκα από τα 25 μου χρόνια. Σήμερα διαβαίνω τον 18ο χρόνο το δρόμο της αυτογνωσίας.

Είμαι Master Usui Reiki και ενεργειακή θεραπεύτρια, πτυχιούχος της τεχνικής Lomi lomi nui, Hawaian Kahuna masaz και 6 άλλων τεχνικών. Τελευταία ζώντας στην Αθήνα έκανα 2 εκπομπές στο Ypernoisis Web Radio.

Φέτος τον Σεπτέμβριο του 2020 εντάσσομαι στην ομάδα του Βelieve Radio με την εκπομπή “Καλησπέρα! Αναπνέεις” μια εκπομπή με όμορφους μουσικούς ήχους και αναφορά στον άνθρωπο. θετικές σκέψεις συμβουλές και συνεντεύξεις.

“Συνέχισε να αγαπάς, να δημιουργείς, να μοιράζεσαι τα όμορφα, να οραματίζεσαι. Αφιέρωσε στους οικείους σου και στον εαυτό σου ότι επιθυμούσες και δεν είχες το χρόνο να το κάνεις. Παίξε σαν παιδί. Σαν εκείνο το μικρό παιδί που έχεις μέσα σου, το θυμάσαι;

Στρέψου εντός και άνω! Συνδέσου! Επανασυνδέσου! Γίνε ο καλύτερος άνθρωπος.

“Καλησπέρα! Αναπνέεις;” κάθε Δευτέρα στις 18.00 .

Το καλύτερο το άφησα τελευταίο. Έχω δύο υπέροχες κόρες και δύο εκπληκτικά εγγόνια.

Είμαι ευγνώμων!

Αικατερίνη Μαγουνάκη

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας