Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας ο δράστης του εγκλήματος – Βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Κέρκυρα: Σχεδίαζε τη δολοφονία της ιδιοκτήτριας ο δράστης του εγκλήματος – Βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κέρκυρας από το διπλό φονικό στη Δασιά και τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως και δείχνουν πως ο δράστης, ο οποίος και αυτοκτόνησε είχε σχεδιάσει τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 67χρονος σχεδίαζε να σκοτώσει τη σπιτονοικοκυρά του. Όπως μετέδωσε το Star σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν απολογητικά σημειώματα προς την οικογένειά του αλλά και ένας πλήρης φάκελος προς τον Εισαγγελέα.

Ο λόγος που φαίνεται ότι όπλισε το χέρι του δράστη, είναι ότι η σπιτονοικοκυρά του είχε σκοπό να του κάνει έξωση. Το δεύτερο θύμα, φαίνεται πως σκοτώθηκε κατά λάθος, όταν μπήκε στη μέση για να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

 

Τους σκότωσε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Σχεδόν εξ επαφής, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κέρκυρας, Ιωάννη Αϊβατίδη, δέχθηκαν τους θανάσιμους πυροβολισμούς τα δύο θύματα, του 67χρονου δράστη, που έβαλε τέλος στη ζωή του με την ίδια καραμπίνα, αμέσως μετά το διπλό φονικό που πάγωσε την Κέρκυρα.

 

Αιτία του διπλού φονικού που όπλισε το χέρι του αυτόχειρα Κερκυραίου, φέρεται πως ήταν η επικείμενη έξωση του από το θύμα, την 61χρονη σπιτονοικοκυρά του, καθηγήτρια και για πολλά χρόνια φίλη του, καθώς και η επιμονή του 63χρονου, ιδιοκτήτη ενός εκ των διαμερισμάτων της κατοικίας, να εξωθεί ο 67χρονος δράστης και να νοικιαστεί ή να πουληθεί το μικρό διαμέρισμα που διέμενε και του είχε, όπως φέρεται, παραχωρηθεί από την 61χρονη, με αντάλλαγμα τις εργασίες και τη συντήρηση που έκανε στο κτίριο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με τους γείτονες ο 67χρονος δράστης φέρεται να είχε διαπληκτισθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και με τα δύο θύματα. Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 11:30 το πρωί αρχικά στην αυλή της μικρής οικοδομής, όταν ο 67χρονος μετά από έντονο διαπληκτισμό με τα θύματα, φέρεται να πήρε την κοντόκανη καραμπίνα του και να τους τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ μετά το φονικό μπήκε στο σπίτι του, έκλεισε τα παραθυρόφυλλα και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οι έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, συνεχίζονται από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

 

Πηγή: newsit.gr