Λεονάρδος Κελαϊδίτης

leonardos-kelaiditis
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/χάσμα-γενεών/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Γνώστης της επικοινωνίας και του Ραδιοφώνου

Γεννημένος στην όμορφη Χαλκίδα μας όπου και έζησε μέχρι να πάει Τρίτη Λυκείου(2002).  Από τότε ξεκινάει ενεργά η αγάπη μου για την μουσική όπου την σεζόν 2001-2002 έκανε την δικιά του εκπομπή στον 9.65 (Σταθμός των Εργαζομένων ) με κυρίως έντεχνη μουσική.

Την επόμενη χρονιά (2003)άφησε την όμορφη πόλη μας για σπουδές στην Αθήνα(τουριστικά) και μετά ακολούθησε μια καριέρα στον συγκεκριμένο κλάδο από το 2006 έως το 2018 (Hilton,Zonar’s,Island,Grande Bretagne,Όμικρον restaurant).

Γυρνώντας το 2018 στην Χαλκίδα κυρίως για οικογενειακούς λόγους άρχισαν οι καλλιτεχνικές ανησυχίες να ξυπνάνε με αποτέλεσμα τον Ιούνιο του 2019 να φτιάξει στο instagram την Νο1 σελίδα προβολής της Εύβοιας. Στην συνέχεια τον Ιούλιο του 2020 διάβασε ότι το Believe Radio ψάχνει νέους ραδιοφωνικούς παραγωγούς και πίστεψε ότι θα ήταν υπέροχο να μοιραστεί μαζί σας το soundtrack της ζωής του μαζί με δικές σας μουσικές αφιερώσεις.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας