Μάκης Θεοδώσης

makis-theodosis


Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Για να είσαι πραγματικά ζωντανός απαιτείται να τροφοδοτείς ισάξια το σώμα και το πνεύμα. Γεννήθηκα στην Αθήνα και το δικό μου μεράκι είναι να ψάχνω τις αθέατες πλευρές της ενημέρωσης. Ξεκίνησα από την δημοσιογραφική οικογένεια του ΑΝΤ1, συνεργάστηκα στο κεντρικό δελτίο του ATTICA TV και στο Ηλέκτρα Channel.

Μετά το κλείσιμο της «Ελευθεροτυπίας» τον Δεκέμβριο του 2014, μια ομάδα από παλιούς και νέους δημοσιογράφους ξεκίνησε το Enetpress.gr με σκοπό την διατήρηση του πνεύματος της εφημερίδας και ήταν ιδιαίτερη τιμή που συμμετέχω.

Από 2015- Παρόν στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες και αποστολή στις Βρυξέλλες τον Μάρτιο 2016 στο Eurogroup ευτυχώς, λίγες μέρες πριν την τρομοκρατική επίθεση. Ο σωστά ενημερωμένος πολίτης είναι χρήσιμος για την κοινωνία και για τη χώρα. Ταυτόχρονα είμαι και απόφοιτος του ΑΤΕΙ Ραδιολογίας –Ακτινολογίας με εξειδίκευση στην Πυρηνική Ιατρική.

Η απειλή της υγείας μας το τελευταίο χρονικό διάστημα, άλλαξε τη ζωή όλων μας, θα μιλάμε με ειδικούς που θα μας δείχνουν πώς να προσέχουμε και το σώμα μας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 ανήκω στην ομάδα του Believe Radio με την εκπομπή Μικροσκόπιο κάθε Τετάρτη στις 20.00. Μια political correct therapy με ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις υπό τη συνοδεία μουσικού καλειδοσκοπίου. Κάνε focus κάθε στιγμή MaThe ότι αξίζει.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Λάμπρος Κωνσταντάρας

NUMBER 1 RADIO SHOW

Μαρία Αγγελάτου

Μαρία Αγγελάτου

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

Έλενα Χατζηνικολάου

Έλενα Χατζηνικολάου

ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΚΤΕΙΛ