Να αναθεωρηθεί άμεσα η απόφαση για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Να αναθεωρηθεί άμεσα η απόφαση για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου

Μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Αρκαλοχώρι και τα γύρω χωριά, εκατοντάδες ή χιλιάδες άτομα φιλοξενούνται σε σκηνές στο Αρκαλοχώρι. Όμως η βροχή και το κρύο έκαναν την εμφάνισή τους και οι άνθρωποι εκεί κρυώνουν.

Ορθώς αποφασίστηκε να ανοίξει το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι από τη βροχή και το κρύο.

Ο Believe Radio έχει γίνει δέκτης πλήθους μηνυμάτων και καταγγελιών από ακροατές και αναγνώστες ότι στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Αρκαλοχωρίου θα έχουν πρόσβαση … μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο έναντι του νέου κορονοϊού. Ψάξαμε το θέμα και διαπιστώσαμε έκπληκτοι ότι αυτό ισχύει. Εύλογα λοιπόν δημιουργούνται στον κάθε άνθρωπο ερωτήματα. Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν έχουν χάσει το σπίτι τους; Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν κρυώνουν; Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δε βρέχονται; Όσοι δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, δεν είναι σεισμόπληκτοι; Είναι άλλη κατηγορία ανθρώπων εκείνοι;

Σε ένα γήπεδο μπάσκετ μπορούν να τηρηθούν όλοι οι κανόνες για τη δημόσια υγεία, ανεξαρτήτως αν κάποιος είναι εμβολιασμένος ή ανεμβολίαστος. Μπορεί πχ να πάει ένα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και να κάνει τεστ κάθε μέρα.

Είναι αναγκαία η άμεση παρέμβαση της πολιτείας ώστε αυτή η απόφαση να ανακληθεί άμεσα.

Γεώργιος Ματσούκας.