Ναταλία Γερμανού: Η δυσκολότερη στιγμή της σεζόν ήταν όταν είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Ναταλία Γερμανού: Η δυσκολότερη στιγμή της σεζόν ήταν όταν είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην κάμερα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της φετινής σεζόν, αλλά σχολίασε και την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη»

«Η πιο δύσκολη ημέρα φέτος ήταν η ημέρα που είχαμε καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη. Γύρισα σπίτι, έβγαλα τα παπούτσια, μπήκα κάτω από το ντους με τα ρούχα νομίζω. Το συμβόλαιό είναι σε ισχύ.  Αυτό με το “Fame Story” ακούω να μου το λένε όλοι. Εμένα πρόταση επίσημη δε μου έχει γίνει. Είναι μια εκπομπή που αγαπώ και την έκανα πριν 18-19 χρόνια και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Αν γινόταν κάτω από παρόμοιες συνθήκες, θα το συζητούσα.», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha.

Πως σχολίασε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη;

«Η Ελένη είναι μια παρουσιάστρια που την εκτιμώ για αυτό που είναι, για τον τρόπο που χειρίζεται τον εαυτό του, για τον τρόπο που εργάζεται. Είναι η ίδια το προϊόν και ο μάνατζερ. Είναι μια ολοκληρωμένη και χαρισματική παρουσιάστρια. Χαίρομαι που πήρε το χρόνο της, έκανε το διάλειμμα της, όπως το φαντάστηκε και που επιστρέφει με τις συνθήκες που θέλει.»

ΠΗΓΗ