Νίκος Κουγιουμτζιάν

nikos-kougioumtzian-νικος-κουγιουμτζιαν

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Γεννήθηκε στις 7 Μαίου του 1977 στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε στην περιοχή του Νέου κόσμου. Από μικρή ηλικία και ταυτόχρονα με το σχολείο, φοιτούσε σε ωδεία στο τμήμα αρμονίου, πιάνου και θεωρίας της μουσικής. Με την αποφοίτηση από το λύκειο, έδωσε εξετάσεις και πήρε το πτυχίο του στο Αρμόνιο και στην Αρμονία ενώ μέσω πανελληνίων εξετάσεων εισήχθη στο ΤΕΙ του Πειραιά στο τμήμα Κλωστουφαντουργίας όπου αποφοίτησε και έλαβε το πτυχίο της σχολής.

Ταυτόχρονα με τις παραπάνω σπουδές του και από την ηλικία των 18 χρόνων και μετά εργάζεται στην οικογενειακή του επιχείρηση η οποία έχει να κάνει με τον επαγγελματικό εξοπλισμού σε χώρους μαζικής εστίασης με την οποία εργασία ασχολείται μεχρι και σήμερα. Τα τέλευταία χρόνια η αγάπη του προς την μουσική τον ώθησε εκ νέου στα ωδεία αυτή τη φόρα με σπουδές στα φωνητικά και το τραγούδι ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε και εκπομπές σε ιντερντετικό ραδιοφωνικό σταθμό, με το οποίο ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια.

Το είδος της μουσικής που υποστηρίζει και αγαπά πολύ είναι η έντεχνη Ελληνική μουσική. Θα χαρεί η μουσική του συντροφιά να σας χαρίσει όμορφες στιγμές και μέσω του ραδιοφώνου να γίνεται όλοι μαζί μια μουσική οικογένεια επιλέγοντας στίχους και μελωδίες που θα μας ενώσουν!

 

Envelope

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Γιώργος Ματσούκας

Γιώργος Ματσούκας

BELIEVE NEWS

Διονύσης Διονυσίου

Διονύσης Διονυσίου

MOYΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ

Θεόφιλος Δεμερτζής

Θεόφιλος Δεμερτζής

SOURCES OF DESIRE