Ο Στέφανος Τσιτσιπάς “διέλυσε” με 3-0 σετ τον Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros!

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "διέλυσε" με 3-0 σετ τον Μεντβέντεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Roland Garros!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ισοπεδωτικός απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικράτησε με 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) σετ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον ημιτελικό του Roland Garros (10/6), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Με το πόδι κολλημένο στο γκάζι συνεχίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής προσπέρασε και το εμπόδιο του Ντανίλ Μεντβέντεφ του οποίου επικράτησε με 3-0 (6-3, 7-6, 7-5) και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (10/6), εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Με αυτή τη νίκη ο Στέφανος πάει στον τέταρτο ημιτελικό σε Γκραντ Σλαμ στην καριέρα του και δεύτερο στο Γαλλικό Όπεν.
Ο Τσιτσιπάς αν και δυσκολεύτηκε ανά διαστήματα, έμεινε συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και εξοπλισμένος με υπομονή, έφτασε σε μία πολύ μεγάλη νίκη – μέχρι την επόμενη. Ο Μεντβέντεφ, που δεν φημίζεται για τις επιδόσεις του στην χωμάτινη επιφάνεια, πάλεψε, έχασε στα σημεία το δεύτερο σετ και υποκλίθηκε στον πολύ φορμαρισμένο Στέφανο Τσιτσιπά.
Καλή επιτυχία Στέφανε!
Με πληροφορίες από sport24.gr