Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on delicious
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Τι σκέφτονται οι άνδρες ‘για να κρατήσουν λίγο ακόμα’ στο σεξ

Μπορεί να απολαμβάνεις με την παρτενέρ σου σχεδόν κάθε στάση του σεξ, αλλά οφείλεις να γνωρίζεις ότι οι γυναικείες προτιμήσεις είναι κάπως πιο περίπλοκες.

Ρωτήσαμε ειδικούς και performers από το χώρο του adult entertainment (κοινώς, ανθρώπους που ασχολούνται επαγγελματικά με το σεξ) και μας μίλησαν για τις αγαπημένες στάσεις των γυναικών που εξυπηρετούν στο μέγιστο τις ανάγκες τους.

Βάλε τσεκ σε όσες έχεις δοκιμάσει.

Ιεραποστολικό

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες στάσεις για δύο αρκετά σημαντικούς λόγους: Όχι μόνο δημιουργεί μεγάλη οικειότητα, αλλά και η τοποθέτηση σας και η κίνηση στη συγκεκριμένη στάση εξυπηρετεί τον ερεθισμό της κλειτορίδας της.

«Ίσως γι αυτό είναι στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων εδώ και χρόνια», λέει η σεξολόγος Emily Morse. «Η ρομαντική και πιο τρυφερή πλευρά μου απολαμβάνει πολύ το ιεραποστολικό», λέει η performer Jelena Jensen και προσθέτει: «Σε αυτή τη στάση, μπορώ να τον δω την ώρα που βρίσκεται από πάνω μου, να τον κοιτάξω στα μάτια και να τυλίξω ολόκληρο το σώμα μου γύρω του. Η σύνδεση στην ιεαροποστολική στάση είναι πολύ πιο έντονη, ειδικά με κάποιον για τον οποίο έχεις συναισθήματα».

Η performer και fetish μοντέλο Casey Calvert συμφωνεί. «Η χαλάρωση είναι το πρώτο βήμα στο να φτάσεις σε οργασμό. Το ιεραποστολικό είναι η αγαπημένη μου στάση γιατί μπορώ να ελέγξω τη γωνία της λεκάνης μου έτσι ώστε να βεβαιωθώ ότι «χτυπάει» το σωστό σημείο».

Ιεραποστολικό με τα πόδια στο στήθος

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Ένα από τα καλά που προσφέρει το ιεραποστολικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να το κάνεις ενδιαφέρον. «Αντί να είσαστε ξαπλωμένοι στήθος με στήθος, δοκίμασε να κρατήσεις τα πόδια της στο στήθος σου ενώ εκείνη κρατάει τους μηρούς της σφιγμένους. Αυτή η εναλλακτική είναι αγαπημένη από τις γυναίκες γιατί οι σφιγμένοι μηροί προσφέρουν έντονο κλειτοριδικό ερεθισμό και δίνει τη δυνατότητα για κίνηση των μηρών, κάνοντας την πρόσβαση στο σημείο G ευκολότερη. Ο άντρας σε αυτή τη στάση απολαμβάνει τις βαθιές διεισδύσεις και την αυξημένη ορατότητα», λέει η Morse.

Doggy Style 1

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Αν απαριθμούσαμε τις αγαπημένες στάσεις των αντρών, το doggy style θα ήταν σίγουρα στο νούμερο ένα. «Οι άντρες λατρεύουν αυτή τη στάση γιατί προσφέρει ποικιλία κινήσεων και αξεπέραστη θέα», λέει η Morse. Από την άλλη όμως, η συγκεκριμένη στάση δεν είναι πάντα στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων, και η Morse προτείνει μία καλή εναλλακτική που θα λατρέψεις και εσύ και εκείνη.

«Μοιάζει πολύ με τη γνωστή στάση «κουτάλι», αλλά αντί να είστε ξαπλωμένοι στο πλάι, εσύ και εκείνη είσαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Εκείνη είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι σε μια άλλη μαλακή επιφάνεια με τα πόδια της ελαφρώς ανοιγμένα, ενώ εσύ ξαπλώνεις πάνω της, χρησιμοποιώντας τα χέρια σου για υποστήριξη και μπαίνεις μέσα της από πίσω. Η στάση επιτρέπει έντονη τριβή σε κάθε διείσδυση και η κίνηση δημιουργεί μια ευχάριστη πίεση στην κλειτορίδα της».

Doggy Style 2

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Αν η προηγούμενη στάση δεν είναι της προτίμησης σας, μπορείτε να βάλετε ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη της. Η ελαφριά ανύψωση προσφέρει ακόμα πιο βαθιά διείσδυση και την τοποθετεί στην ιδανική γωνία για άμεσο ερεθισμό του σημείου G.

Doggy Style 3

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Ενώ βρίσκεστε σε ξαπλωτό doggy, μπορείς να την κρατήσεις κάτω πιέζοντας την καμπύλη στη μέση της. Είναι ό,τι πρέπει αν εκείνη λατρεύει να περιορίζεται και να υποτάσσεται. Πόσω μάλλον όταν εσύ ελέγχεις μια από τις ερωτογενείς ζώνες του σώματος της. «Η συγκεκριμένη στάση επίσης προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου G», λέει η Morse.

Εκείνη από πάνω

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Για τη συγκεκριμένη στάση, η Morse λέει: «Όταν ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, η γυναίκα έχει όλο τον έλεγχο του βάθους και της ταχύτητας της κίνησης και είναι ελεύθερη να κουνήσει τους μηρούς της όπως θέλει για να πετύχει το μέγιστο ερεθισμό της κλειτορίδας. Η θέα που προσφέρει είναι ό,τι καλύτερο για τους άντρες, και στη συγκεκριμένη στάση επειδή η κίνηση βασίζεται στο μπρος – πίσω περισσότερο απ’ ότι στο μέσα – έξω, οι άντρες τείνουν να έχουν μεγαλύτερες αντοχές».

Εκείνη από πάνω… στην καρέκλα

Ποιες στάσεις στο σεξ προτιμούν οι γυναίκες;

Όπως λέει και η Morse, μερικές γυναίκες δεν προτιμούν τη στάση της καβαλάρισσας γιατί αισθάνονται εκτεθειμένες ή συγκρατούν τις κινήσεις τους.

«Αν η παρτενέρ σου νιώθει κάπως έτσι λοιπόν ή αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πιο άνετο, κάντε αυτή τη στάση στον κοντινότερο καναπέ ή καρέκλα. Εσύ κάθεσαι κανονικά ενώ εκείνη σε καβαλάει έτσι ώστε να βρίσκεστε πρόσωπο με πρόσωπο ή στήθος με πρόσωπο, ανάλογα με το ύψος σας. Αντί εκείνη να κινείται πάνω-κάτω, κάνει κινήσεις σε κύκλους και μπρος – πίσω, έτσι ώστε το πέος σου να «χτυπάει» το σημείο G της ξανά και ξανά. Η κίνηση που προσφέρει η συγκεκριμένη στάση μπορεί να διευκολύνει αρκετά τον ερεθισμό της κλειτορίδας της και να κάνει τον οργασμό της ακόμα πιο εύκολο».

 

ΠΗΓΗ