Ρίτα Ελευθερίου

PicsArt_08-31-07.14.08
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/sources-of-desire/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Όταν όλα γύρω σου γυρίζουν με ιλιγγιώδεις  ρυθμούς.. εσύ κάνε μια στάση και χαλάρωσε..

Ντορίτα.. Ρίτα.. Ριτάκι, μεγάλωσε και ζει στη Χαλκίδα.

Παρέα θα ταξιδέψετέ σε Μουσικά Μονοπάτια και πιστεύει πως τα ταξίδια του μυαλού είναι καλύτερα με όχημα την μουσική, δεν μπορεί να εξηγήσει Πάντα τι αισθάνεται.. αλλά πιστεύει πως Πάντα υπάρχει ένα τραγούδι.

Τις αρέσει πολύ να γράφει και να εκφράζετε μέσα από αυτό… τραγουδάει σχεδόν κάθε φορά που ακούει μουσική και πιστεύει 2 πράγματα, ότι δεν θα μεγαλώσει ΅Ποτέ΅ και πως Ότι Αφήνεις σε Αφήνει.

Μεγάλωσε ακούγοντας λίγο πολύ καθημερινά μουσική με ένα ζευγάρι ακουστικά και ένα μικρόφωνο στα χέρια, δώρο του μπαμπά μιας και από μικρή ήταν το κοριτσάκι του μπαμπά, ο οποίος είχε πειρατικό σταθμό στην Δεκαετία του 80΄εκπέμποντας στους 1600 μεγακύκλους.

Λατρεύει το Street Photography και γενικά την φωτογραφία όπου ασχολείται και επαγγελματικά.. εξού και προσωπική φωτογράφος του σταθμού όπου έτσι ξεκίνησε η συνεργασία και η γνωριμία με τα παιδιά και τον Διονύση τον Μάϊο του 2019.

2020 και έρχεται να κλείσει με μια Νέα όμορφη Μουσική Συνεργασία αλλά και Φωτογραφική…  γιατί η Φωτογραφία είναι Στιγμές… Στιγμές που ο κάθε άνθρωπος μπορεί να δει και να αποτυπώσει από διαφορετική οπτική γωνία, κ θα έρθει μια υπέροχη Μελωδία να ντύσει αυτή την όμορφη Στιγμή.

Τα υπόλοιπα on Air…

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας