Σασμός: η ομολογία για το φόνο και η απόφαση του Άγγελου που προκαλεί συγκρούσεις

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Σασμός: η ομολογία για το φόνο και η απόφαση του Άγγελου που προκαλεί συγκρούσεις

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός, καθώς μία ξαφνική ομολογία θα ανατρέψει πολλά, ενώ ο Άγγελος αποφασίζει να συγκρουστεί με την Καλλιόπη!

Στο σημερινό λοιπόν επεισόδιο ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του. Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης και ρωτάει την Στέλλα αν θα δεχτεί να είναι η δικηγόρος του. Η Καλλιόπη επισκέπτεται την Βασιλική και της μιλάει για την αγάπη που της έχει ο Μαθιός. Όταν η Βασιλική της λέει ότι γνωρίζει τα πάντα που έχει κάνει ο Μαθιός για εκείνη η απάντηση της Καλλιόπης είναι ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή…

Απόψε, στις 9, ο Σασμός περιμένει τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA για να απολαύσουν ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο…!

 

 

Πηγή: newsit.gr