Στράτος Γιαννόπουλος

stratos-giannopoulos
Mixcloud Error 404 Not Found

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Ο Στράτος Γιαννόπουλος γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 1980 στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α και επέστρεψε οικογενειακώς στην Ελλάδα σε ηλικία 8 χρονών.

Από μικρός είχε αρκετά χόμπι. Αυτά που τον κέρδισαν όμως σε βάθος χρόνου, με τα οποία ασχολείται μέχρι και σήμερα, ήταν η αγάπη του για τα ζώα, η μουσική και το μαγείρεμα. Η μουσική ήταν το πρώτο από τα χόμπι του που έγινε επάγγελμα.

Επί σειρά ετών και για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως DJ σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, της Χαλκίδας και της Ερέτριας. Το μεράκι της μαγειρικής δεν άργησε να γίνει και αυτό επάγγελμα αφού σήμερα διατηρεί μεζεδοπωλείο στην παραλία της Χαλκίδας. Η αγάπη του για τα ζώα, τετράποδα και μη, είναι το μόνο που παρέμεινε χόμπι.

Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον… Η γνωριμία με κάποια άτομα του σταθμού και η πρόταση που έγινε για να συμμετέχει στην ομάδα του Believe radio είναι αυτό που τον έκανε να αναπολήσει εποχές DJ. Ο ίδιος δεν ήταν δύσκολο να βαφτίσει την εκπομπή του και να της δώσει τον κατάλληλο τίτλο. Έτσι η εκπομπή “ο Νονός” θα σας ταξιδεύει σε μουσικές των 70’s, 80’s, 90’s.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Διονύσης Διονυσίου

Διονύσης Διονυσίου

MOYΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ

Ρίτα Ελευθερίου

Ρίτα Ελευθερίου

FRIDAY’S MUSIC STORIES

Μάκης Θεοδώσης

Μάκης Θεοδώσης

ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ