Θεόφιλος Δεμερτζής

theofilos-demertzis
[listmixcloud channel=’Believeradio/playlists/sources-of-desire/’ widget=’classic’ playlist=’2′ mode=’3′ autoplay=’0′ style=’Light’ width=’100%’ hide_artwork=’0′][/listmixcloud]

Share it:

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on reddit
Share on linkedin
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Είμαι ο Θεόφιλος Δεμερτζής γέννημα – θρέμμα του Βασιλικού Χαλκίδας όταν αυτό ήταν ακόμα χωριό, από αυτά τα γραφικά με τις ασβεστωμένες αυλές και τις μεγάλες ξύλινες αυλόπορτες.

Ετών; 49 (κι ορκίζεται) κι ως φαίνεται κι ο γηραιότερος όλων στο team του Believe Radio. Λάτρης της φύσης και των ελληνικών ταινιών.

Έχει πάντα μια ατάκα στο στόμα για όλα!

Λατρεύει να ζωγραφίζει στον ελεύθερο χρόνο του αλλά και εκφράζει τη δημιουργικότητα του μέσα από τη δουλειά του που είναι στις γραφικές τέχνες.

Αγαπημένο φαγητό; Μελιτζάνες Ιμαμ. (η εκδίκηση της μελιτζάνας που αποφάσισε στα 48 του να δοκιμάσει). Βρίσκεται σε σχέση εξάρτησης με το τεμπελόσκυλο του το Ναμπούκ.

Είχε διάφορες μουσικές επιρροές από μικρός σε σημείο μια σύγχυση να την πάθει. Κάπου εκεί στα 17 του στην επαφή του με ανθρώπους της τέχνης και του πολιτισμού ανακαλύπτει τη Χαρούλα Αλεξίου και την Τάνια Τσανακλίδου και γίνονται αυτόματα
η Χαρούλα κι η Τάνια της καρδιάς του.

Ακολουθεί η μετακόμιση στην Αθήνα λόγω δουλειάς κι εκεί οι μουσικοί ορίζοντας ανοίγουν περισσότερο όταν ακούει κλασσική μουσική και φυσικά την Divina Κάλλας. Θα ήθελε πολύ να τραγουδά αλλά…. δε το έχει…

Ήθελε όμως να μοιράζετε τα τραγούδια που αγαπά και με άλλους ανθρώπους και σ’ αυτό το σημείο έρχεται η γνωριμία με το Believe Radio.

θα συμμετέχει εκεί με την εκπομπή ……… Sources Of Desire.

Γνωρίστε και τους άλλους Παραγωγούς μας

Διονύσης Διονυσίου

Διονύσης Διονυσίου

MOYΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ

Deppie Πολιτάκη

Deppie Πολιτάκη

RHYTHM DIVINE

Ρίτα Ελευθερίου

Ρίτα Ελευθερίου

FRIDAY’S MUSIC STORIES