Το Bridgerton ανανέωσε για τρίτη και τέταρτη σεζόν στο Netflix

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Το Bridgerton ανανέωσε για τρίτη και τέταρτη σεζόν στο Netflix

Η Lady Whistledown μοιράστηκε «τα πιο χαρμόσυνα νέα» με τους αναγνώστες της στις 13 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας πως το Bridgerton επιστρέφει με τρίτη και τέταρτη σεζόν.

 

Αν και δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες ή ημερομηνίας, άφησε να εννοηθεί πως θα έχει πολλά να γράψει. Όπως έγραψε σε ανάρτηση, που κοινοποιήθηκε στον λογαριασμό Shondaland στο Instagram, «Αυτή η συγγραφέας θα χρειαστεί να αγοράσει περισσότερο μελάνι…».

 

 

 

Το Netflix ανακοίνωσε τον Ιανουάριο πως το Bridgerton επιστρέφει με δεύτερο κύκλο, με την παραγωγή να εκτιμάται πως θα ξεκινήσει την άνοιξη του 2021 και όπως στα βιβλία της Julia Quinn, το επόμενο κεφάλαιο θα επικεντρωθεί στον Anthony Bridgerton, που υποδύεται ο Jonathan Bailey.

 

«Θα υπάρξουν πολλοί καταπληκτικοί χαρακτήρες στην σειρά, δεν θα εμβαθύνουμε μόνο στον Anthony… Το στιβαρό σύμπαν που έστησαν οι Shonda [Rhimes] και Chris [Van Dusen] θα επεκταθεί και θα συνεχίσει να σπρώχνει τα όρια με έναν τρόπο ανατρεπτικό. Νομίζω θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα από όσα λατρεύει ο καθένας», είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξη στη βρετανική Vogue.

 

Παρόλο που δεν αποκάλυψε πολλά για την επερχόμενη σεζόν, έδωσε ωστόσο ένα στοιχείο. «Θα πω αυτό», ανέφερε στο περιοδικό. «Προσοχή στις μέλισσες».

 

Στη δεύτερη σεζόν θα μπουν πολλοί καινούργιοι χαρακτήρες. Η Charithra Chandran, για παράδειγμα, θα υποδυθεί την Edwina Sharma και η Simone Ashley την Kate Sharma, ενώ στο καστ θα συμπεριληφθούν επίσης οι Shelley Conn, Calam Lynch και Rupert Young ως Mary Sharma, Theo Sharpe και Jack αντίστοιχα.

 

Νωρίτερα μες στο μήνα, οι τηλεθεατές έμαθαν πως ο Regé-Jean Page, που υποδυόταν τον Δούκα του Χέιστινγκς, δεν θα επιστρέψει, αν και ξεκαθαρίστηκε πως η Daphne Bridgerton, που έπαιζε η Phoebe Dynevor, θα συνεχίσει να εμφανίζεται στη σειρά βοηθώντας τον αδερφό τη

https://www.lifo.gr/