ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλεται η κυκλοφορία των τρένων μεταξύ Θεσσαλονίκης – Σερρών

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on delicious
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Καταστροφές στο δίκτυο!Διακοπή του δρομολογίου Αθήνας – Θεσσαλονίκης!

Αναστέλλεται από αύριο Τρίτη 3 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών μεταξύ Θεσσαλονίκης – Σερρών – Θεσσαλονίκης μετά την εξαγγελία του ολικού lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, θα υπάρξουν επιπλέον τροποποιήσεις δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα & στον Προαστιακό Θεσσαλονίκης – Λάρισας – Θεσσαλονίκης, οι οποίες και αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.

Η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες μπαίνουν από αύριο, Τρίτη, σε τοπικό αλλά καθολικό lockdown όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μόνη διαφορά σε σχέση με τον Μάρτιο θα είναι ότι τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν ανοιχτά.

Αυτό σημαίνει πως οι πολίτες θα πρέπει να στέλνουν SMS πριν τις μετακινήσεις τους, ενώ οι λόγοι για τους οποίους θα μπορούν να κυκλοφορούν θα είναι -όπως άλλωστε και στο γενικό lockdown του Μαρτίου- συγκεκριμένοι.

Μάλιστα, ειδικά για το διάστημα από τις 21:00 μέχρι τις 5:00 της επόμενης ημέρας απαγορεύεται η κυκλοφορία με εξαίρεση τις μετακινήσεις για λόγους εργασίας και υγείας.

Την ίδια ώρα, από Τρίτη απαγορεύονται όλες οι εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις για μη ουσιώδεις λόγους από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

 

 

 

https://www.cnn.gr/ellada/story/241052/trainose-anastelletai-i-kykloforia-ton-trenon-metaxy-thessalonikis-serron