Τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε μπλουζάκι και έγινε viral

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email

Ο Θανάσης Γιώγλου έγινε viral όταν αποφάσισε να τυπώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του σε μπλούζα για να αποφεύγει την ταλαιπωρία με τους πολλαπλούς ελέγχους

Viral έχει γίνει ένας πολίτης από την Καλαμαριά ο οποίος είχε μια ευρηματική ιδέα προκειμένου να αποφύγει τα συνεχή «βάλε-βγάλε» του πιστοποιητικού εμβολιασμού που πλέον είναι απαραίτητο παντού και για όλους προκειμένου να ελεγχθούν.

Ο Θανάσης Γιώγλου αποφάσισε, λοιπόν, για τους «πολλαπλούς ελέγχους» να τυπώσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε μπλούζα «και θα κυκλοφορώ μόνο με αυτήν».

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η μπλούζα με το τυπωμένο πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, σκανάρεται κανονικά από τα κινητά τηλέφωνα, του κόστισε 20 ευρώ «γιατί ήταν και μεγάλο το μέγεθος» όπως είπε χαριτολογώντας.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μπλούζα ήταν ειδική παραγγελία από γραφίστρια με την οποία, όπως αποκάλυψε, εξετάζουν τα επόμενα βήματά τους. Για την ώρα, πάντως, η μπλούζα δεν έχει πλυθεί ώστε να διαπιστωθεί αν σκανάρεται και μετά την ταλαιπωρία του πλυντηρίου.

Ήδη ο viral πολίτης από την Καλαμαριά δοκίμασε την μπλούζα-πιστοποιητικό εμβολιασμού στο γήπεδο στο οποίο αγωνιζόταν ο γιος του στο 5Χ5 και «πέρασε» κανονικά.

Viral ο πολίτης που τύπωσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού σε… μπλούζα!

ΠΗΓΗ