Τζούλια Νόβα: Αυτό το όνομα θα δώσει στην κόρη της

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Τζούλια Νόβα: Εξηγεί τους λόγους που δεν δέχτηκε να μπει στη "Φάρμα" του ANT1

Μια χαρούμενη νέα μαμά είναι εδώ και μόλις έναν μήνα η Τζούλια Νόβα, που τον Δεκέμβρη του 2021 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Θυμίζουμε ότι η ξανθιά καλλονή γέννησε στο σπίτι της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” το πρωί της Τετάρτης 12/1, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στη μικρή τους πριγκίπισσα, το οποίο προέρχεται από την αρχαία μυθολογία και δεν είναι άλλο από το Δάειρα.

Τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ανήσυχη, αλλά στην αρχή ήταν μια τρέλα. Γενικά κοιμάμαι, δεν έχω παράπονο. Μερικές φορές κάνει κάτι περίεργα με κολικούς και κλάματα.

Δεν έχω χάσει ακόμη τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα πρέπει να είμαι 58 κιλά και πριν μείνω έγκυος ήμουν γύρω στα 53. Τα φυσιολογικά μου είναι γύρω στα 50.

Ήταν τρομερή εμπειρία ο τοκετός στο σπίτι. Και δεύτερη φορά να έκανα παιδί πάλι στο σπίτι θα γεννούσα. Το σκηνικό ήταν τόσο οικείο. Φοβόμουν το νοσοκομείο. Πήρα πολύ εύκολα την απόφαση. Επειδή φοβόμουν πάρα πολύ και τον κορονοϊό και μήπως μου κάνουν καισαρική και επειδή δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη στα νοσοκομεία. Οπότε το σπίτι ήταν μονόδρομος. Όλα έγιναν τελευταία στιγμή.

Ο Μιχάλης βρήκε το όνομα που θα δώσουμε στην κόρη μας, θα την ονομάσουμε Δάειρα. Από την αρχαία μυθολογία, ήταν μούσα. Είναι πολύ δυναμικό και ταιριάζει πολύ με το ζώδιο της, που είναι Τοξοτίνα. Πιστεύω ότι θα βγει ένα πολύ δυναμικό και όμορφο πλασματάκι.

 

ΠΗΓΗ