Βίκυ Κάβουρα: Μου είπε “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”

Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on vk
Share on tumblr
Share on digg
Share on mix
Share on whatsapp
Share on email
Βίκυ Κάβουρα: Μου είπε "μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες"

Ένα μεγάλο ξέσπασμα έκανε η Βίκυ Κάβουρα κατά του Παντελή Καναράκη για την θεατρική παράσταση στην οποία επρόκειτο να λάβει μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε στην κάμερα του Happy Day πως επρόκειτο να βρίσκεται στην νέα παράσταση που γράφει και σκηνοθετεί ο Παντελής Καναράκης, ωστόσο τελευταία στιγμή της είπαν ότι θα πάρει μόνο το 1/4 του μισθού της με συνέπεια να αποχωρήσει.

“Κάνω δύο μήνες πρόβες για μια παράσταση του Παντελή Καναράκη, η οποία δεν ξέρω αν θα ανέβει. Εγώ δεν θα είμαι σε αυτή. Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλω να μιλήσω. Είναι δύσκολο, έχω να φάω τρεις ημέρες. Έτοιμη παράσταση και εγώ δεν θα είμαι. Οι πρόβες δεν πληρώνονται. Είναι πολύ χοντρό, δεν ξέρω πως να το πω για να μη παρεξηγηθεί.

Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας. Περίμενα μια διαφορετική αντιμετώπιση και από τον ίδιο. Έφυγα αναγκαστικά. Ξέρεις τι είναι να δουλεύεις δύο μήνες απλήρωτη και τελευταία στιγμή να σου λένε αυτό και αν σου αρέσει.

Ξέρουν ότι οι ηθοποιοί έχουν μεγάλη αγάπη για το θέατρο και ακριβώς εκεί μας πατάνε. Θα σου πω off the record το ποσό και θα πάθεις σοκ. Είναι προσβολή ξεκάθαρα. Απορώ γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Είχαμε προσυμφωνημένο το ποσό και θα μου έδιναν το 1/4. Άκουσα ένα “μωρό μου τόσα μπορώ και άμα θες”. Σοκαρίστηκα, γούρλωσα τα μάτια και έφυγα. Είναι έγκλημα ότι θέλω να παίζω σε μια παράσταση και να πληρώνομαι τουλάχιστον για την αξιοπρέπειά μου. Γιατί πολλά χρήματα δεν βγάζουμε στο θέατρο, για τη ψυχούλα μας το κάνουμε. Όσο περισσότερο καλός είσαι, τόσο περισσότερο σε πατάνε” τόνισε η Βίκυ Κάβουρα.

Η απάντηση του Καναράκη:

Ο ηθοποιός από την πλευρά του είπε ότι “είναι δικαίωμα του καθενός να βγει και να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δε θα μπει στη διαδικασία να σχολιάσει τις δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα”. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε παράλληλα πως ο Παντελής Καναράκης δεν είναι ο παραγωγός της παράστασης. Τέλος ανέφερε πως αρχικά ήταν άλλο πρόσωπο να κάνει τον ρόλο πριν αυτός πάει στη Βίκυ Κάβουρα, πρόσωπο το οποίο θα την αντικαταστήσει τελικά.

ΠΗΓΗ